Om oss

Takmesteren startet sin virksomhet i Lier i 2007 og er stadig i utvikling og vekst. Vi holder til på Lierstranda rett utenfor Drammen og teller i dag 18 faste ansatte!

Våre ansatte er dyktige fagfolk som har lang erfaring innen sine felt. Vi har et bredt og voksende nettverk i bransjen, som har blitt bygget opp gjennom langvarige samarbeid med kjente entrepenører på Østlandsområdet. Årevis med erfaring gjør oss til en av Drammenregionens beste taktekkere!

Vi samarbeider tett med totalentreprenører i nærområdet og kan derfor være behjelpelige med rehabiliteringsprosjekter som ikke bare omhandler tak. Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr, eller om vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt, kan du gjerne kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Vi har Sentral Godkjenning Klasse 3, Mesterbrev og StartBANK Registrering.

Vi er godkjent lærlingbedrift og ønsker stadig og komme i kontakt med nye lærlinger.

Takforvaltning – Ettersyn og vedlikehold er avgjørende for et taks levetid. Vi vedlikeholder alle typer bygg med flate, lett skrånede eller buede tak og vi forvalter tak tekket med PVC eller asfalt. Kontakt oss for en ettersynsavtale.

HMS og Bedriftshelsetjeneste – Takmesteren AS arbeider systematisk for å oppfylle kravene i helse-, miljø- og sikkerhetslovgivningen og ved det tilfredsstille kravene i forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheten (Internkontrollforskriften).